Tandemtrike-kal a fellegekben

Motoros siklóernyőzés – A TRIKE

A program helyszíne az egri Apollo sportrepülőtér, de egyéni igényeknek megfelelően máshol is igénybe vehető!

Vonz a siklóernyős repülés, de még nem próbáltad? Most itt a lehetőség! A motoros tandemtrike, vagy más néven paratrike segítségével biztonságosan, magashegy és futás nélkül is átélheted a repülés eme csodálatos érzését… Para? NO! Paratrike? YES!

Repülés közben a motor lekapcsolható, így a szabad repülés élménye teljes mértékben átélhető, miközben a felettünk található hatalmas ernyő segítségével vitorlázunk a magasban. Apropó magasság… A legtöbb légijárművel ellentétben a trike-kal lassan és alacsonyan is tudunk repülni. Közel a talajhoz és a fákhoz, miközben a család és barátok egy-egy forduló alkalmával akár kéznyújtásnyira is állhatnak tőlünk, így Ők is aktív részesei lehetnek ennek a különleges programnak.

A motoros tandemsiklóernyős repülés élménye semmi máshoz nem hasonlítható. Különlegessége, hogy bár mégis az ernyő tart minket a levegőben, de motor segítségével emelkedünk a magasba, szlalomozhatunk fák között, odafentről csodálhatjuk a nyári nap utolsó sugarait, majd csendben, csak a szél susogását hallva ereszkedünk a föld felé, sosem feledve az élményt.

ParaTrikeBulldog-13

Az élményprogram ajándékutalványként is átadható!

A programhoz hozz magaddal micro SD kártyát, hogy a repülést követően az elkészült felvételeket azonnal átadhassuk, így a fantasztikus élményt rögtön megoszthatod barátaiddal.

Várunk Téged is!

Üdv,

Tibor