Siklóernyős tandemrepülés

A tandem siklóernyőzés segítségével az első ülésből élvezheted ezt a csodálatos élményt. Tandemrepülési szabadidős programunk remek lehetőséget biztosít a 3 dimenzió megtapasztalására. Profi tandempilóta segítségével, a lehető legnagyobb biztonságban érezve magad nézheted a felülről kitáruló világot.  A tandemrepülés nem pusztán élményszerzés, hanem egy olyan próbatétel, amely segít eldönteni, hogy fellobbanó lelkesedésről vagy igazi szerelemről van szó.

Az Eger melletti Eged hegyen, több száz méter magasan található starthelyünket egy terepjárós off road túra során közelítjük meg, mialatt részletesen átbeszéljük a start és a leszállás folyamatait.

Amennyiben kedvet kaptál a repüléshez ne hezitálj, szárnyalj velünk, az élmény garantált!

A repülési idő az időjárás függvényében maximum 30 perc.

Mivel a repülés mint szabadidős tevékenység erősen időjárás függő, ezért indulás előtt mindenképp telefonálj, hogy a program az egyeztetett időben megvalósítható-e. Időjárás függvényében a program a hét bármely napján igénybe vehető.

A tandemrepüléshez feltétlenül hozz magaddal: kényelmes ruházat, bokát fogó lábbeli és egy adag bátorság!

Az élményprogram ajándékutalványként is átadható!

Hozz magaddal micro SD kártyát, hogy a repülést követően az elkészült felvételeket azonnal átadhassuk, így a fantasztikus élményt rögtön megoszthatod barátaiddal. tandem